Monday, January 18, 2010

I need your help- Update

Hi all,
I am just writing an update to yesterday's post, to let you know about my decision which watercolors I will use for the art show IF I have to choose! I am saying IF, because I got some good news yesterday from the person organizing the event ( Thank you, Don, I'm very happy about it) that I might  be able to actually show all of the watercolors!
However, I still have to be prepared to cut down to 4 if I have to. So I decided on :
No. 1, No, 2, No. 4 and No.5.
Thank  you  all very, very much for taking the time to help me decide! I really appreciate your opinion!

 In Bulgarian/ На български
Включвам се с ъпдейт на постинга от вчера, за да ви уведомя за решението си кои  акварели ще представя на изложбата АКО трябва да избирам.
Казвам "ако", защото вчера получих добри новини от организатора на изложбата, който ми каза, че ще направи всичко възможно, за да мога да представя всичките картини. 
Аз разбира се трябва да съм готова с избора си, ако се наложи да отрежа няколко, затова реших да използвам номер1, 2, 4 и 5. 
Благодаря от сърце на всички, които отделиха от времето си да ми помогнат да реша! Оценявам помощта ви безкрайно много!

3 comments:

 1. Аз настоявам за реабиритация на н. 6!
  :-)
  Кога се открива? Чакаме отзвуци

  ReplyDelete
 2. Райна, напълно подкрепям мнението ти за Но.6 и много се надявам да успея да ги покажа всичките! ;-) Изложбата е на 20 и 21-ви Март, да е живот и здраве, ще пусна снимки и репортаж ;-)

  ReplyDelete
 3. Ани, хубави новини! Радвам се за теб, защото си изключително талантлив човек и много ми се иска да попаднеш на правилните хора, в правилните среди, за да може хобито и таланта ти да ти станат призвание и професия! Ще чакаме снимки и отзиви!

  ReplyDelete

Popular Posts

Related Posts with Thumbnails